Παρών στη συγκέντρωση των φαρμακοποιών στο Ηράκλειο ο Ν. Ηγουμενίδης

Το παρών στη συγκέντρωση των φαρμακοποιών στο Ηράκλειο έδωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής βρέθηκε μαζί με τους φαρμακοποιούς του Νομού Ηρακλείου έξω από το κτίριο της Περιφέρειας όπου παραδόθηκε σχετικό ψήφισμα από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου, ενώ επίσης στα πλαίσια της στάσης εργασίας για το μεγάλο πρόβλημα των ελλείψεων των φαρμάκων συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου Αριστοτέλη Σκουντάκη, καθώς και με τον πρ. Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και σήμερα μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωάννη Τσικανδυλάκη.

Ο βουλευτής εξέφρασε τη στήριξη του στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι φαρμακοποιοί που αντιμετωπίζουν την περιφρονητική συμπεριφορά της πολιτείας στις συνεχείς τους εκκλήσεις και αναφορές για τις ελλείψεις των φαρμάκων, ενώ από την πλευρά του τονισε ότι θα κατατεθεί το σχετικό ψήφισμα από κοινού με τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους αρμόδιους Υπουργούς.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη στελέχωσης του ΕΟΦ και όλων των αρμοδίων φορέων με προσωπικό που θα επιτελεί το ελεγκτικό έργο, ενώ έμφαση έδωσε και στο ζήτημα της πλήρους διαφάνειας στις όποιες συναλλαγές αφορούν τα φάρμακα, όπως συμπεριλαμβάνεται και στο σημερινό ψήφισμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί