«Οι φτωχοί δεν είναι παραγωγική μονάδα στην κοινωνία και δεν βάζουν βενζίνη»: Νέα απίστευτη αθλιότητα από τον Πορτοσάλτε

«Την βενζίνη δεν την βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, αυτός πάει με λεωφορείο, την βενζίνη που διαμαρτυρόμαστε ότι είναι στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας»!

Ενεοί έμειναν για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, όταν άκουσαν τον σχολιαστή του καναλιού να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα βάζοντας ένα λιθαράκι ώστε να εντείνει την αίσθηση της κοινωνικής ανισότητας.

Ορμώμενος από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη ότι «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο και εάν μειωνόταν ο φόρος θα επωφελούνται οι πλούσιοι», είπε και ο Άρης Πορτοσάλτε να προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών.

Χαρακτηριστικά όπως μεταδίδει η Αυγή, ανέφερε «βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας… Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ».

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;»! Με τον Άρη Πορτοσάλτε συμφώνησε και ο Μανώλης Καψής που ήταν στο πάνελ λέγοντας μάλιστα πως λένε το ίδιο πράγμα με τον Θεόδωρο Σκυλάκακη που το είπε κάπως… άκομψα!

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “«Οι φτωχοί δεν είναι παραγωγική μονάδα στην κοινωνία και δεν βάζουν βενζίνη»: Νέα απίστευτη αθλιότητα από τον Πορτοσάλτε”

  1. Σιγά τους ελίτ

    Αυτοί που θέλουν κοινωνική υπέροχη για τους ίδιους και εξαθλίωση για τους πολλούς είναι κατσαρίδες και κατσαρίδες θα μείνουν.

  2. 10 εκατομμύρια άρχοντες

    Αδύναμοι, φτωχοί, ασθενείς, ευάλωτοι, εύθραυστοι, ευπαθείς… Βαρεθήκαμε πια τις προσβολές, όλες οι αδυναμίες έγιναν μία, η οικονομική. Μην τους πιστεύετε. Μην πιστέψουμε σε καμία περίπτωση ότι δεν αξίζουμε. Οι λούμπεν ελίτ και οι κόλακες τους αυτό επιδιώκουν, να μας ρίχνουν το ηθικό…

  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΖΑΚΗΣ

    Αγαπητοί κύριοι ,εκτιμώ ιδιαίτερα τη σωστή αντικειμενική πληροφόρηση που προσφέρει το CANDIA DOC ,ενημερώνομαι συνεχώς απο την εφημερίδα σας και σας ευχαριστώ.
    Θα ήθελα να ζητήσω ευγενικά ,εν αυτό είναι εφικτό ,αυτές τις υπέροχες ! δηλώσεις του Πορτοσάλτε και του ΣταΪκούρα για τους φτωχούς, να μας τις υπενθυμίζετε καθημερινά για να θυμάται ο κόσμος πως αντιλαμβάνεται τη φτώχεια αυτή η νέα νεοφιλελεύθερη νεοδημοκρατική φιλοσοφία!
    με εκτίμηση
    Γ.Μπαλτζάκης[χαιρετίσματα στο φίλο Αλέκο!]

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί