Ηράκλειο: Μίνι χασισοφυτεία με τη μέθοδο υδροπονικής σε αποθήκη επιχείρησης

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρέθηκε εγκατεστημένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Κατασχέθηκαν, 30 δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και ποσότητα κάνναβης 

Συνελήφθη, σήμερα (22.02.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, σήμερα (22.02.2022) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία και σε αποθήκη επιχείρησης που χρησιμοποιούσε ο ημεδαπός.  

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονίας, εντός του οποίου καλλιεργούνταν επιμελώς τριάντα  (30) δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 1,5 μέτρου, σε ισάριθμες γλάστρες,
  • 37,84 γραμμάρια κάνναβης,
  • 68,92 γραμμάρια μείγματος κάνναβης και καπνού,
  • 415 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης,
  • εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (συσκευή φωτισμού και θερμότητας,4 λάμπες θερμότητας και 3 μετασχηματιστές τάσης ρεύματος).  

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί