Σε εξέλιξη το Επιμορφωτικό πρόγραμμα από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, προς τα μέλη του. Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών αλλά και των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου που έχουν παραχωρηθεί για αυτό το σκοπό, αναπτύσσονται άκρως ενδιαφέροντα θέματα από καταξιωμένους εισηγητές. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με την εισήγηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γεωργίου Πελεκανάκη με αντικείμενο το επίκαιρο θέμα του Food Waste, όπου αναλύθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο και παρουσιάστηκαν οι «καλύτερες πρακτικές» μείωσης της σπατάλης στα ξενοδοχεία. Το περασμένο Σάββατο η Costeasy με εισηγητή τον Παναγιώτη Κουρέντα παρουσιάστηκαν τεχνικές σχεδιασμού μενού εστιατορίων, με ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση των τοπικών προϊόντων γεγονός για το οποίο παρενέβησαν ο διάσημος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Αλέκος Στεφανάκης, εξαιρετικός γνώστης του αγροτοδιατροφικού τομέα της Κρήτης. Η συνέχεια έπεται άκρως ενδιαφέρουσα με την Tuv Austria Academy να διοργανώνει για τους Διευθυντές Ξενοδοχείων το σεμινάριο «Personal Branding», την εταιρία Loguers να αναλύει τα «Εργαλεία Προσφορών & Flash Sales: Τρόποι προσέλκυσης last-minute κρατήσεων και καθορισμός στρατηγικής προσφορών» και την Hoteltraining να παρουσιάζει τα σεμινάρια «Διαχείριση Διαδικτυακών Κριτικών (Reviews)» και “ 56 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία ”. 

Η επιμόρφωση των Διευθυντών Ξενοδοχείων της Κρήτης είναι το κλειδί της επιτυχίας τους, καθώς είναι οι άνθρωποι που καλούνται να λειτουργήσουν και λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για μία πλειάδα θεμάτων σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και πολυσύνθετο εξωτερικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σε εξέλιξη το Επιμορφωτικό πρόγραμμα από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων”

  1. Κικίλιας ο Μέγας

    Ώστε έτσι κύριε Κικίλια. Σπατάλησες δημόσια χρήματα για να διαφημίζεις στους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα για… Greekend… Τι σύμπτωση! Μόλις πρόσφατα αναπολούσα με νοσταλγία το τελευταίο μου weekend στην Αθήνα με shopping όπως λες, eating, μουσεία, θέατρα και άλλα. Αυτό όμως ήταν πριν το 2009. Μετά στην Αθήνα μόνο για γιατρούς, επειδή το πολύ άγχος για τα οικονομικά φέρνει ασθένειες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί