Τέσσερις συλλήψεις σε Χανιά και Ηράκλειο για κλοπές

Δυο συλλήψεις στα Χανιά και δύο στο Ηράκλειο για κλοπές ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες (19.02.2022) το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (18.02.2022) το απόγευμα άγνωστος δράστης  αφαίρεσε από δύο οικίες ημεδαπών χρήματα κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1.300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την κλοπή, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. 

Επίσης συνελήφθη σήμερα (20.02.2022) τα ξημερώματα, στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής. 

Ειδικότερα, σήμερα (20.02.2022) τα ξημερώματα ο αλλοδαπός εισήλθε σε επιχείρηση και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και καπνικά προϊόντα (πακέτα τσιγάρα) συνολικής χρηματικής αξίας  1.400 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ τα προϊόντα ανακτήθηκαν απευθείας από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο Ηράκλειο:

Συνελήφθησαν χθες (19.02.2022) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαπές κατηγορούμενες για κλοπή. 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ημεδαπές προσπάθησαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση διάφορα προϊόντα συνολικής χρηματικής αξίας 221 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ τα προϊόντα ανακτήθηκαν απευθείας από τον υπεύθυνο του καταστήματος.  

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί