Το Μέγαρο Μαξίμου… λογόκρινε τον Μητσοτάκη! – Η φράση για τις ελίτ που κόπηκε (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διεθνές φόρουμ εκτός από το παραλήρημά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη Δημοκρατία, είπε και άλλα, τα οποία ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου φρόντισε να κόψει.

Ο πρωθυπουργός μετά τις ύβρεις ενάντια στην αξιωματική αντιπολίτευση, μίλησε για τη διαφθορά στη χώρα μας, για τις ελίτ και τις ευθύνες που έχουν. Συγκεκριμένα, είπε ότι «υπήρχε αδικία, υπήρχε ανισότητα, υπήρχε διαφθορά στην Ελλάδα. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά τα παράπονα είναι εύλογα και πρέπει επίσης να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ότι οι ελίτ δεν κάνουν πάντα το σωστό και πρέπει να αλλάξουμε πορεία».

Ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε μία εντελώς διαφορετική μετάφραση: «Υπήρχε αδικία, υπήρχε ανισότητα, υπήρχε διαφθορά στην Ελλάδα. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά τα παράπονα είναι εύλογα και πρέπει επίσης να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ότι ο πολιτικός κόσμος δεν κατανοεί πάντα σωστά αυτά τα προβλήματα και υπάρχει ανάγκη να αλλάζουμε πορεία».

Δηλαδή από την κυβέρνηση αποφάσισαν να κόψουν κάθε αναφορά στις ελίτ που ενδεχομένως ενοχλήσει τους ισχυρούς φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη και μίλησαν για «πολιτικό κόσμο».

Μετάφραση από Μέγαρο Μαξίμου
Η… ελεύθερη μετάφραση που έδωσαν από το Μέγαρο Μαξίμου (PRIMEMINISTER.GR)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί