Στις 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο

Στις 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο ΙΓ’ Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο από 5 έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Με αφορμή την λήξη της προθεσμίας που πλησιάζει η Γραμματεία του Συνεδρίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών και η Οργανωτική Επιτροπή του ΙΓ΄ Διεθνούς Κρητολογικού Συνεδρίου υπενθυμίζουν στους ενδιαφερόμενους να μετάσχουν στο Συνέδριο ότι μπορούν να υποβάλουν περίληψη της προτεινόμενης συνεισφοράς τους (με ανακοίνωση ή εργαστήριο) έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με όσα ορίζονται στη Δεύτερη Εγκύκλιο του Συνεδρίου που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του, www.13-ICCS.gr

Το ΙΓ΄ Διεθνές Κρητολογικό Συνέδριο, μετά την αναβολή του για ένα έτος λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αγίου Νικολάου από την Τετάρτη 5 ως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022. Το Συνέδριο θα είναι «υβριδικό»: Η συμμετοχή θα είναι δυνατή είτε με φυσική παρουσία στους συνεδριακούς χώρους, είτε εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου.

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου με τη σύμπραξη του Δήμου Αγίου Νικολάου φιλοδοξούν να συνεχίσουν τη γόνιμη παράδοση των Κρητολογικών Συνεδρίων, ξεπερνώντας τα εμπόδια που δημιουργεί η παγκόσμια αβεβαιότητα για τη δημόσια υγεία, διασφαλίζοντας την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων στους χώρους του Συνεδρίου, αλλά δίνοντας και τη δυνατότητα σε Συνέδρους να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως, διαδικτυακά, σ’ αυτό. Οι Οργανωτές ενθαρρύνουν, πάντως, τους Συνέδρους να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία ώστε το Συνέδριο να αποτελέσει τόπο πραγματικής συνάντησης της μεγάλης επιστημονικής του κοινότητας. 

Από τη Γραμματεία του Συνεδρίου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί