Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση από τη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου για τη λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίας Πελαγίας

Η διαδικασία με την οποία θα πρέπει να γίνουν οι συνδέσεις οικιών και επιχειρήσεων με το δίκτυο ακαθάρτων σε Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μαδέ, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Πελαγίας από τη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. 

Όπως εξήγησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Βάμβουκας και ο Διευθυντής της Επιχείρησης Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, κάτοικοι και επιχειρηματίες μπορούν να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα να καταθέτουν τη σχετική αίτηση σύνδεσης στα γραφεία της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. 

Στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που έγινε παρουσία κατοίκων και επιχειρηματιών  από Αγία Πελαγία, Μαδέ και Λυγαριά παρουσιάστηκε το χρονοδιάγραμμα μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίας Πελαγίας, ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014-2020. 

Οι εργασίες στη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος του επόμενου μήνα και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η λειτουργία της, αναβαθμίζοντας περιβαλλοντικά και αισθητικά Αγία Πελαγία, Μαδέ και Λυγαριά. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί