Καταγγελία πολίτη: «Δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση για τη μη λειτουργία των υπηρεσιών, κι όμως δεν εξυπηρετηθήκαμε»

Προγραμμάτισαν να φύγουν νωρίτερα από τις εργασίες τους για να μεταβούν στο δημοτικό κατάστημα, όταν όμως πήγαν διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας δημοτικός υπάλληλος

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει μέσω επώνυμης επιστολής του στο Candiadoc ο κάτοικος Αχαρνών, κ. Λευτέρης Σπανάκης, ο οποίος θέλησε αλλά δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί για υπόθεσή του στο δημοτικό κατάστημα στα Πεζά.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σπανάκης, αν και αυτός και η σύζυγός του προγραμμάτισαν να φύγουν νωρίτερα από τις εργασίες τους ώστε να μεταβούν εγκαίρως στο δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται στα Πεζά, ωστόσο, όταν πήγαν δεν βρήκαν κανέναν δημοτικό υπάλληλο, καθώς ήταν σε εξέλιξη συνέλευση των εργαζόμενων στο Ηράκλειο. Όπως όμως μας επισημαίνει ο κ. Σπανάκης, ο ίδιος, για να αποφύγει να ταλαιπωρηθεί, είχε μπει την προηγούμενη ημέρα στο site του δήμου Αχαρνών Αστερουσίων και δεν υπήρχε καμμία σχετική ανακοίνωση που να γνωστοποιεί για τη μη λειτουργία των υπηρεσιών.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Είμαι κάτοικος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και μαζί με τη σύζυγο μου προγραμματίσαμε να φύγουμε νωρίτερα από τις εργασίες μας προκειμένου να τακτοποιήσουμε μια υπόθεση στο δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται στα Πεζά.Αφού φτάσαμε λίγο μετά τη 1, διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει κανένας δημοτικός υπάλληλος στο κτήριο, αφού όπως μας είπε η μοναδική που βρήκαμε στον κισέ του ΚΕΠ, “όλοι λείπουν σε συνέλευση στο Ηράκλειο”. Φυσικά, δεν μπορέσαμε να εξυπηρετηθούμε.
Όντας ταλαιπωρημένος στο παρελθόν από αντίστοιχες υπηρεσίες, είχα φροντίσει να μπω στο site του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την προηγούμενη ημέρα για να αποφύγω αυτό που εν τέλει, είναι αδύνατο να αποφύγει κανείς, την ταλαιπωρία. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση για τη μη λειτουργία των υπηρεσιών! 
Με λύπη μου διαπιστώνω για άλλη μια φορά, πως τα δελτία τύπου για συναντήσεις των Δημάρχων του τόπου μας ή οι συναντήσεις για υπογραφές έργων που κάποτε ίσως γίνουν, είναι πολύ πιο σημαντικά από την εξυπηρέτηση των κατοίκων του.
Τελειώνω με άλλη μια θλιβερή διαπίστωση: Φοβάμαι πως αν είχα καταγωγή από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων ή αν ήμουν ψηφοφόρος σε αυτόν, σίγουρα θα υπήρχε κάποια σχέση που θα με εμπόδιζε απ’το να γράψω αυτά τα λόγια. Ευτυχώς σ’αυτή την περίπτωση είμαι σε θέση να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό.Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάρουμε άδεια και θα προγραμματίσουμε αναλόγως όλες μας τις υποχρεώσεις, να βρεθεί κάποιος να μας εξυπηρετήσει. Ευτυχώς, κατοικούμε στις Αρχάνες και όχι στον Αχεντριά.
Λευτέρης ΣπανάκηςΚάτοικος Αρχανών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί