Πάτρα: Απειλούν την οικογένεια Δασκαλάκη μέσω Facebook

Η οικογένεια Δασκαλάκη, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά έχοντας χάσει τα τρία παιδιά της, έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την καχυποψία που δημιουργούν τα αναπάντητα ερωτήματα για τους θανάτους των μικρών κοριτσιών και απειλές από τους… τρομοκράτες των πλήκτρων. Οπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας στην «Πελοπόννησο», η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να δέχεται απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά της από χρήστες του Facebook και γενικότερα του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της οικογένειας από την Πάτρα κατήγγειλε ότι εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (σ.σ.: το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»! Στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν αναφέρεται αν έχει επιληφθεί του θέματος η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, εκτός από αποκρουστικό για τους γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών, είναι κι εξόχως ανησυχητικό, που έχουν άλλο ένα θέμα να αντιμετωπίσουν μέσα σ’ αυτόν τον κυκεώνα καταστάσεων.

Εν αναμονή των καταθέσεων

Την ίδια στιγμή δεν έχουν ξεκινήσει καταθέσεις στο Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αθηνών με τις καταθέσεις να ξεκινούν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου «Παίδων», καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της «σκοτεινής» αυτής υπόθεσης, μιας κι εκεί κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα πριν από λίγες εβδομάδες. Και οι γιατροί του Καραμανδανείου όπως και του ΠΓΝΠ αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Αλλωστε είναι αυτοί οι οποίοι πολλάκις ασχολήθηκαν με τα παιδιά και ειδικά με την Τζωρτζίνα. Τόσο ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης όσο και οι εξειδικευμένοι παιδίατροι του Καραμανδανείου θα μιλήσουν για τα περιστατικά που αφορούν την πορεία της υγείας του παιδιού, το πώς κατέληξε στην ΜΕΘ και ό,τι περίεργο παρατήρησαν στη διάρκεια της νοσηλείας της ώστε να απαντηθούν όσα περισσότερα ερωτηματικά μπορούν.

Αρχές Μαρτίου οι τοξικολογικές

Σε ό,τι αφορά στις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι απαντήσεις των οποίων θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου της 9χρονης, αναμένονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Ο ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Σωκράτης Τσαντίρης, που διορίστηκε μετά τον πρώτο θάνατο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην ίδια οικογένεια δεν είναι αδύνατο να συμβούν, αλλά παράλληλα είναι δύσκολο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί