Κάρπαθος: Αυτοκτόνησε πατέρας μετά τη διαπόμπευση του παιδιού του

Άγνωστοι διέρρευσαν ερωτικό βίντεο του γιου του – Ενήμερος ο αρμόδιος εισαγγελέας για την υπόθεση

Νεκρός από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε ένας 60χρονος χθες το μεσημέρι στο νησί της Καρπάθου. Ο θάνατός του από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού οφείλεται σε αυτοκτονία.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά ταυτόχρονα και κύμα οργής σε βάρος εκείνων που όπως μεταδίδει το dimokratiki.gr, διέρρευσαν ερωτικό βίντεο από κινητό τηλέφωνο με τον γιό του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Ο 60χρονος πατέρας φέρεται να έχει αυτοκτονήσει λόγω των σχολιασμών στα καφενεία, της διαπόμπευσης του παιδιού του, την ανθρωποφαγία, τον στιγματισμό και την στοχοποίηση. Φαίνεται πως ο 60χρονος δεν άντεξε να γίνεται δέκτης τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του.

Οι έρευνες για την υπόθεση που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Κάρπαθος: Αυτοκτόνησε πατέρας μετά τη διαπόμπευση του παιδιού του”

  1. Ουδείς εκών κακός

    Μη γίνεσαι ράκος για κανένα, είναι ηλίθιοι όσοι φέρονται άσχημα. Το είπε και ο Σωκράτης.

  2. Πολλοι έχουν ως χόμπι την κακία και την ηλιθιότητα...

    Οι άνθρωποι έχουν απίστευτη ηλιθιότητα και κακία, ακόμα και αυτοί που έχουν καλό πρόσωπο στην κοινωνία. Είναι πολλές φορές που έχω νιώσει σαν να ζω σε βιβλίο του Α. Κορτώ… Η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικογένεια έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την δυστυχία και απλά ορισμένοι πληρώνουν τη νύφη και είναι μια ολόκληρη ζωή με θεραπείες, αν δεν καταφέρουν να αυτοκτονήσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί