Ελλάδα – 2022: Αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για τον γιο του…

Ο άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή στην κλειστή κοινωνία όπου ζούσε τον έκαναν να ντρέπεται για τον γιο του

Μια πραγματικά λυπηρή και τραγική είδηση έρχεται από την Ρόδο και αφορά την αυτοκτονία ένας πατέρα επειδή τον κορόιδευαν για τον γιο του οι «φίλοι» του στο καφενείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής της Ρόδου, ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή από ντροπή. Μια είδηση που δεν την χωράει ο νους μας, αυτοκτόνησε γιατί ντρεπόταν για τον γιο του επειδή τον κοροϊδεύαν στην κλειστή κοινωνία που ζούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, κυκλοφόρησε βίντεο με τον γιο του άντρα που έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα. Άραγε στο χωρίο θα κορόιδευαν το ίδιο αν το βίντεο ήταν με κάποια γυναίκα, άραγε θα καταλάβουμε πότε ότι ζούμε στο 2022. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του άδικα, από «ντροπή» για κάτι που δεν θα έπρεπε να τον κάνανε οι «φίλοι» και «χωριανοί» του να ντρέπεται.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ελλάδα – 2022: Αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για τον γιο του…”

  1. Περηφάνεια και προκατάληψη

    Είχα ακούσει πολλές φορές για τον προπάππου μου και για πρώτη φορά είδα μια φωτογραφία του. Ήταν διάμετρος, με εντυπωσιακό αγέρωχο παράστημα. Τώρα κατάλαβα γιατί είχαν τόσο εγωισμό, τόσο πείσμα, τόση περηφάνεια, τόση αυστηρότητα, τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους… Ήταν αληθινοί άρχοντες, όχι ψευτο-αριστοκρατες. Έντιμοι, όχι μαυραγορίτες που έγιναν πάμπλουτοι και πανίσχυροι. Αυτοί ήταν οι πρόγονοι μου. Δυστυχώς όμως ακόμα και σήμερα, ο αδύναμος ή ο διαφορετικός δεν χωράει στην καρδιά και το μυαλό τους… Φέρνει ντροπή και οργή…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί