«Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε το σημείωμα» – Τέλος στη ζωή του έδωσε 24χρονος φοιτητής στην Πάτρα

Είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση αυτοχειρίας του 24χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Ο νεαρός με καταγωγή από τη Ρόδο είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη και οι γονείς του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του.

Όταν είδαν ότι δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, ζήτησαν τη βοήθεια του σπιτονοικοκύρη, ο οποίος την Κυριακή με τη συνδρομή κλειδαρά, μπήκε στο διαμέρισμα.

Τι βρήκε ο σπιτονοικοκύρης

Όταν πήγε προς το υπνοδωμάτιο του 24χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στην πόρτα βρήκε ένα σημείωμα που ανέφερε «Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε αυτό το σημείωμα».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, όπου εντόπισαν νεκρό τον φοιτητή στο κρεβάτι του. Δίπλα του βρέθηκε ένα δεύτερο σημείωμα τεσσάρων σελίδων. Σε αυτό εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του και έδινε οδηγίες για τον τρόπο ταφής του. Επιπλέον, καθιστούσε σαφές πως οι αρχές δεν χρειάζεται να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, καθώς επρόκειτο για προσωπική του επιλογή.

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να «δείξει» τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε το σημείωμα» – Τέλος στη ζωή του έδωσε 24χρονος φοιτητής στην Πάτρα”

  1. Όποιος φέρεται σκληρά σε ασθενή είναι κακούργος

    Ορισμένες φορές οι οικογένειες ατόμων με χρόνιο διαγνωσμενο ψυχικό προβλήμα, με ιστορικό σε απόπειρες, εγκλεισμους σε κλινικές κτλ συμπεριφέρονται με αδιανόητα σαδιστική βαναυσότητα στο άτομο που δίνει γενναία μάχη για την ψυχική υγεία του. Είναι πραγματικά απίστευτο ότι συμβαίνει αυτό, όμως μάλλον πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση, όπου άλλοι έχουν το ιστορικό και άλλη τη χάρη… Οι οικείοι του κάθε αυτόχειρα πρέπει να μην αντιμετωπίζονται με συμπόνια, αλλά ως κακούργοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί