Προφυλακίστηκαν η μάνα και ο 33χρονος για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν μετά την απολογία τους ο 33χρονος Πολωνός και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.       Ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.                      ×

Κυψέλη μάνα
Κυψέλη 33χρονος

Αποδοκίμασαν την 29χρονη και τον 33χρονο που σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκε ο κόσμος στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων τον 33χρονο Πολωνό και την 29χρονη που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου αγοριού της.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια δολοφονία πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Το σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε πέντε χρόνια μετά και οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια της ιστορίας με κεντρικό πρόσωπο το 7χρονο αγόρι που έσβησε αβοήθητο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν συνελήφθη άνδρας ο οποίος αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως ο 33χρονος Πολωνός τού εκμυστηρεύτηκε, ενώ ήταν μεθυσμένος, πως σκότωσε το 7χρονο αγόρι.

Ο 33χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Ανδρέα αποδίδοντας στην μητέρα του παιδιού το ρόλο του παρατηρητή.

«Ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες» φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να μιλήσει για τις προθέσεις του. Το αγοράκι δεν άντεξε κατέρρευσε και σύμφωνα με τον 33χρονο μόλις κατάλαβε ότι το παιδί ήταν νεκρό έφτιαξε «ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα». «Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» εμφανίζεται να λέει στη συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί