Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης το ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Τμήματος  Ανατολικής Κρήτης καθώς και τα μέλη Δ.Ε.  κ. Ειρήνη Βρέντζου και κ. Αντώνης Μαυρογιάννης, καθώς και η Αντιπρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ κ. Ελευθερία Ζωάκη συναντήθηκαν την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου με την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Μαρία Κοζυράκη.

Στην συνάντηση αναλύθηκαν θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και εργασιακά θέματα των μηχανικών, στην ανάγκη στελέχωσης των ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. , στην πορεία υλοποίησης της διαδικασίας που αφορά τους Δασικούς Χάρτες καθώς και στον τρόπο που λειτουργούν οι Μόνιμες Επιτροπές,  οι οποίες συμβάλουν στη λειτουργία φορέων της δημόσιας διοίκησης σε θέματα τεχνικής φύσης που αφορούν την ανατολική Κρήτη.

Τέλος ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Γιώργος Ταβερναράκης και η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Μαρία Κοζυράκη συμφώνησαν στην συνέχισης της άριστης συνεργασίας μεταξύ  του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης και  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί