ΚΝΕ Μαθητών Ηρακλείου:  Τουρνουά ποδοσφαίρου σήμερα στην μνήμη του Άλκη

Με αφορμή την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Τομεακή Οργάνωση των μαθητών της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, προχωράει στην διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου 5*5, σήμερα Σάββατο 12 Φλεβάρη στις 4μμ στο Γήπεδο του Π.Α.Ο. Δειλινών. 

Το σύνθημα το τουρνουά εμπνευσμένο από την αφίσσα που κυκλοφόρησε η ΚΝΕ: «Σήμερα ο Άλκης. Αύριο εσύ; Ως εδώ!»

Μπροστά στο τουρνουά οι μαθητές μέλη της ΚΝΕ άνιοξαν πλατιά την συζήτηση στα σχολεία, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, στα στέκια με όλους τους νέους που αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό ως ανάγκη, ως κάτι που τους δίνει δύναμη στην καθημερινότητα τους, που καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα, την συλλογικότητα, την ευγενή άμιλλα. Κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό που γεννάει στρατούς χούλιγκαν  δεμένους με επιχειρηματικά συμφέροντα, που γεννάει την εγκληματική δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη και αλλού. Είναι η ίδια εγκληματική δράση που στρέφεται ενάντια σε όσους σηκώνουν κεφάλι και αγωνίζονται είτε είναι μαθητές, φοιτητές ή εργαζόμενοι.

Η Μαθητική Οργάνωση της ΚΝΕ στο Ηράκλειο δίνει ραντεβού σήμερα στις 4μμ στο γήπεδο του ΠΑΟ Δειλινών…και έπεται συνέχεια…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί