Τραυματίες 9 αστυνομικοί σε ενέδρα στο Φίνιξ των ΗΠΑ

Ένας άνδρας έστησε ενέδρα σε αστυνομικούς στο Φίνιξ των ΗΠΑ. Ένας αστυνομικός αρχικά δέχθηκε τα πυρά του άνδρα όταν πλησίασε σπίτι από το οποίο είχε δεχθεί κλήση για βοήθεια, ενώ πυρά δέχθηκαν στη συνέχεια κι άλλοι αστυνομικοί που έτρεξαν στο σημείο για σώσουν ένα μωρό που είχε αφεθεί έξω από το σπίτι.

Συνολικά, πέντε αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά και ακόμη τέσσερις τραυματίστηκαν από σκάγια αεροβόλου. Κανείς πάντως δεν είναι σοβαρά τραυματίας ώστε να κινδυνεύει η υγεία του.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής (τοπική ώρα) διότι υπήρχε καταγγελία ότι κάποιος είχε πυροβολήσει μια γυναίκα. Κάποιος κάλεσε τον πρώτο αστυνομικό να μπει μέσα στο σπίτι και μόλις πλησίασε στην πόρτα ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί εναντίον του, αναγκάζοντάς τον, αν και τραυματία να τρέξει πίσω για να σωθεί.

Ένας δεύτερος άνδρας, βγήκε από το σπίτι και άφησε έξω το μωρό. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν, ο δράστης της επίθεσης άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντάς τους, ωστόσο όχι σοβαρά. Πρόλαβαν μάλιστα να απομακρύνουν το παιδί από το σπίτι.

Ακολούθησαν πυροβολισμοί και όταν έληξε το επεισόδιο, ο δράστης της ενέδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχε μια πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό.

Αν και το περιστατικό έχει λήξει, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί