Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – Στα Δικαστήρια ο 20χρονος που παραδόθηκε στην αστυνομία

Μετανιωμένοι εμφανίζονται όλοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου, με τον έναν να τα ρίχνει στον άλλο και κανέναν να μην ομολογεί ότι κατάφερε φονικά χτυπήματα.

Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα ο 20χρονος, με έφτασε χθες από την Αλβανία και παραδόθηκε στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, προκειμένου να δικαστεί στη χώρα μας.

Αναμένεται να μεταχθεί στα δικαστήρια της πόλης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για να εμφανιστεί ενώπιον την Ζ΄τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.
Το κατώφλι της ανακρίτριας περνούν σήμερα και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενο. Μεταξύ αυτών είναι ο 25χρονος ΠΑΟΚτζής από τον σύνδεσμο της Ομόνοιας, ο οποίος κατονομάστηκε ως το πρόσωπο, που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο, από τον 21 ετών Ελληνα, που κατείχε το δρεπάνι και υποστηρίζει ότι το άφησε στο αυτοκίνητο και του έπεσε.

Τον τελευταίο καταδεικνύουν ως φυσικό αυτουργό της ανθρωποκτονίας μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι νεαροί. Χθες τρεις συλληφθέντες, ανάμεσα τους κι ο προαναφερόμενος, αποκαλούμενος «Αθηναίος», απολογήθηκαν και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκαν προφυλακιστέοι με αποτέλεσμα έξι άτομα να είναι πλέον κρατούμενα για την υπόθεση.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση 12ου υπόπτου, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο φόνο και, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια (που έχει αναλάβει την πολιτική αγωγή για λογαριασμό της οικογένειας του Αλκη), τα οχήματα δεν ήταν τρία αλλά τέσσερα «Αυτό αναμένεται να φανεί από το σύνολο των καμερών και το τι καταγράφηκε εκείνο το βράδυ» δήλωσε o δικηγόρος στον ΑΝΤ1.

Στο μεταξύ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ταυτοποίηση των «όπλων» που χρησιμοποιήθηκαν μέσω της λήψης γενετικού υλικού από τους κατηγορούμενους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί