Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Στα χέρια της αστυνομίας στην Αλβανία ο 20χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία παραδόθηκε, όπως είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του και αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα. Ο 20χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παραδόθηκε στις αλβανικές αρχές και ζήτησε την έκδοσή του.

Με τη σύλληψη του 20χρονου και την έκδοσή του στην Ελλάδα, θα είναι έντεκα τα άτομα που έχουν συλληφθεί για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου .

Νωρίτερα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μετήχθησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί της Πέμπτης τρεις ακόμη από τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και την απόπειρα δολοφονίας κατά συρροή άλλων δύο ατόμων, στην οργανωμένη επίθεση στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Η μεταφορά τους έγινε με βαν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στα Δικαστήρια, υπό αυστηρά μέτρα της ΕΛΑΣ, προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις όπως αυτές προηγούμενων ημερών, με κόσμο να έχει συγκεντρωθεί εκεί για να αποδοκιμάσει τους κατηγορούμενους.

Η 7η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την τμηματική ανάκριση των κατηγορούμενων αναμένεται να συνεχίσει την διαδικασία και την Παρασκευή.

Την Τετάρτη απολογήθηκαν δύο εκ των κατηγορούμενων, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι παραδέχθηκαν μεν την παρουσία τους στο σημείο, αλλά όχι στην δολοφονία.

Εξάλλου, νωρίς το πρωί κυκλοφόρησε εκτενώς αναφορά σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή για πρόθεση του 20χρονου που έχει διαφύγει στην Αλβανία, να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να παραδοθεί, ίσως και σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί