Με τον Γ. Ραγκούση ο πρόεδρος και ο ΓΓ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου: Επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Ηρακλείου

Τα σοβαρά προβλήματα, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι εργαζόμενοι του Ηρακλείου τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς και Νεκτάριος Μωϋσάκης αντίστοιχα, επεσήμαναν στον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι τα προβλήματα αντί να λύνονται συσσωρεύονται και παρά τις ενημερωτικές επιστολές, που κατά καιρούς έχει στείλει στα αρμόδια Υπουργεία το ΕΚΗ ζητώντας την άμεση επίλυση των εν λόγω ζητημάτων μέχρι και σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κος Βοργιάς «ζητήματα όπως το μέλλον και η λειτουργία της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο του Επισιτισμού και Τουρισμού, αλλά και αυτά που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, είναι ζητήματα για τα οποία έχουμε ήδη ενημερώσει τα αρμόδια Υπουργεία, δίχως μέχρι και σήμερα να έχουμε λάβει απαντήσεις».

Οι εκπρόσωποι του ΕΚΗ έλαβαν τις δεσμεύσεις του κ. Ραγκούση, ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ως αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί