Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου το ΤΕΕ/ΤΑΚ

Στις 28 Ιανουαρίου 2022   πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό  με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, στην αίθουσα «Ανδρέας Παπανδρέου» της Λότζια.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Ταβερναράκης, τόνισε την αναγκαιότητα σύναψης  των προγραμματικών συμβάσεων, για την καταγραφή του κτιριακού αποθέματος στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου. Επίσης το  ΤΕΕ/ΤΑΚ θα συμμετέχει ενεργά και θα καταθέσει προτάσεις στην διαβούλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί και  αφορά την Κυκλοφοριακή Μελέτη Της  Παλιάς Πόλης Ηρακλείου.

 Ένα επιπλέον θέμα συζήτησης,  ήταν η συνεργασία του ΤΕΕ/ΤΑΚ με την ΔΑΕΦΚ και το μητρώο εθελοντών μηχανικών , για την καταγραφή των πρωτοβάθμιων ελέγχων στα εκκρεμή αιτήματα των σεισμόπληκτων από τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι στις 27 Σεπτεμβρίου. Τέλος, τέθηκε το θέμα της επικείμενης τοποθέτησης προϊσταμένου στο Τμήμα Οικοδομικών Αδειών στην ΥΔΟΜ Ηρακλείου, αλλά και γενικότερα θέματα του οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου που είναι σε επεξεργασία, καθώς και της άμεσης κατεδάφισης του απαλλοτριωμένου κτιρίου έναντι του κτιρίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ,  και της άμεσης πεζοδρόμησης της οδού Πρεβελάκη.    

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα νέα μέλη της ΔΕ  του ΤΕΕ/ΤΑΚ για την εκλογή τους, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Επίσης αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία μας με το Δήμο Ηρακλείου τονίζοντας  τον σημαντικό μας  ρόλο στα θέματα τεχνικής φύσης που σχετίζονται με την πόλη του Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί