Σε άντρα 35-45 ετών φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή

Η ιατροδικαστική εξέταση και κυρίως η εξέταση DNA θα δώσει απαντήσεις σε σχέση με το πτώμα που εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις εκβολές ποταμού στις Σίσσες το απόγευμα της Κυριακής.

Αρχικά εντοπίστηκε το κρανίο στις εκβολές του ποταμού, από μια οικογένεια που έκανε την βόλτα της στη θαλάσσια περιοχή. Στη συνέχεια και έπειτα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσε στην περιοχή βρέθηκε και ο κορμός. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το πτώμα εκτιμάται πως παρέμεινε για πολύ καιρό στο νερό, αφού ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Την πρώτη εξέταση έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ η εξέταση θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, η αρχική εικόνα είναι πως πρόκειται για άντρα ηλικίας από 35 ως 45 ετών, το πολύ 50. Εκτιμάται ότι ο νεκρός είχε ύψος 1,80-1,90, ενώ από το σώμα που εντοπίστηκε λείπει το αριστερό άνω άκρο.

Δεν φαίνεται να φέρει κακώσεις, όπως χτυπήματα ή εκδορές, μαχαιριές ή ευρήματα που να δείχνουν ότι έχει πυροβοληθεί, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται σε κατάσταση σαπωνοποίησης δείχνει πως βρισκόταν πολλούς μήνες στο νερό.

Πιθανολογείται πως ο θάνατος έχει προκύψει σε χρονικό διάστημα από τρεις ως επτά μήνες και είναι άγνωστο εάν βρισκόταν εξ αρχής στις εκβολές του ποταμού ή αν ξεβράστηκε από τη θάλασσα.

Ελήφθησαν δείγματα και για την εξέταση DNA, που θα δώσει απαντήσεις για την ταυτότητα του νεκρού.

Φυσικά πλέον θα αναζητηθούν στοιχεία για εκκρεμείς υποθέσεις εξαφάνισης, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ώρα στις αστυνομικές αρχές δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ανοιχτή υπόθεση, τουλάχιστον στην Κρήτη.

Το αποτέλεσμα του DNA θα δώσει οριστικές απαντήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί