Αναβολή στο Ατρόμητος – ΟΦΗ, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα του Περιστερίου

Άλλη μια αναβολή αγώνα προκάλεσε ο νέος κορονοϊός, μέσα σε 24 ώρες, στην Super League 1, αυτή τη φορά λόγω κρουσμάτων στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Μετά τη χθεσινή αναβολή της συνάντησης Λαμία – Αστέρας Τρίπολης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σήμερα ανακοινώθηκε ότι δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» για αύριο 7 Φεβρουαρίου (19.30) αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Κρις Κόλμαν και ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Με την αναμέτρηση της Πέμπτης, κόντρα στη Λαμία (10/2, 17:15) να είναι «στον αέρα», οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν να πάνε στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα με μόλις δύο ματς το τελευταίο 20ήμερο.

Η ανακοίνωση αναβολής του αγώνα Ατρόμητος – ΟΦΗ

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί