Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης Γεωργίας ο φαρμακοποιός που της πούλησε τους ουροσυλλέκτες – Έκθετη για άλλη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ.

Έκθετη είναι η αστυνομία – που επιμένει να αμφισβητεί την Γεωργία – όσον αφορά τη σοβαρή καθυστέρηση στη συλλογή στοιχείων μετά την καταγγελία της 24χρονης για τον ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Γεωργία που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε ότι υπήρξε καθυστέρηση εκ μέρους των αστυνομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μου έδωσαν ούτε ουροσυλλέκτη και μου είπαν να πάω σε φαρμακείο να βρω εγώ», επιβεβαιώνεται από τον φαρμακοποιό.

Δείτε επίσης: «Δεν μου έδωσαν ούτε ουροσυλλέκτη»: Απίστευτες παραλείψεις της αστυνομίας καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμάται ότι το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου και γύρω στις έξι το απόγευμα πήγε μια κοπέλα στο φαρμακείο του και αγόρασε δυο ουροσυλλέκτες.

Της συνέντευξης του φαρμακοποιού είχε προηγηθεί ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με φωτογραφία την απόδειξη της αγοράς.

Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης καταλόγισε σοβαρά λάθη τόσο στον χρόνο λήψης των δειγμάτων, όσο και στη διαχείρισή τους, που όπως είχε πει μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τα αποτελέσματα.

Και αυτό γιατί, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, η δειγματοληψία έγινε το βράδυ της Κυριακής, ενώ η παράδοση στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας. Σημειώνεται ότι τα ούρα κρατούνταν στο ψυγείο του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Η εκτίμησή του επιβεβαιώθηκε μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και τώρα ο τεχνικός σύμβουλος θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων, καθώς, όπως είπε, το δείγμα ελήφθη μετά το 12ωρο και οι φαρμακευτικές ουσίες μπορεί να μην ήταν ανιχνεύσιμες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί