Γ. Κύρτσος: Ειρωνεύεται τον Σταϊκούρα και τον Σκυλακάκη

«Καμία σχέση με πραγματικότητα-κοινωνία» σχολιάζει σε σχέση με τις προβλέψεις για τον πληθωρισμό και τους φτωχούς που… «δεν έχουν αυτοκίνητο»

Δίχως σταματημό συνεχίζει το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος σήμερα, έστρεψε τα βέλη του εναντίον του υπουργού Οικονομικών για τον πληθωρισμό και του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ για το μνημειώδες ότι οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Κύρτσος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μέμφεται τον Χρήστο Σταϊκούρα για τις «επιτυχημένες» προβλέψεις του για τον πληθωρισμό λέγοντας ότι «έκανε προϋπολογισμό με πρόβλεψη πληθωρισμού 1% για το 2022» και τον Ιανουάριο διαμορφώθηκε στο 5,5% σύμφωνα με τη Eurostat.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη, ότι «τα φτωχά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο. Το μεγαλύτερο κομμάτι των συνταξιούχων, πάρα πολλοί άνεργοι δεν έχουν επίσης».

«Ο άλλος νομίζει ότι καύσιμα και αυτοκίνητα είναι για τους πλούσιους για αυτό πρέπει να μείνουμε με ρεκόρ ακρίβειας στη βενζίνη», ήταν το βιτριολικό σχόλιο του «γαλάζιου» ευρωβουλευτή.

Τέλος, ο Γ. Κύρτσος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει αυτό που όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται καθημερινά. «Καμία σχέση με πραγματικότητα, κοινωνία», σημειώνει ο ίδιος κοιτώντας προς την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί