Εμβάσματα χιλιάδων ευρώ από τον ΣΚΑΪ βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Αδώνιδος

Τα εμβάσματα αφορούν στο έτος 2017, όπως αναφέρεται στην εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης, και είναι συνολικού ποσού 18.800 ευρώ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τον εντοπισμό εμβασμάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη από λογαριασμό που ανήκει στην εταιρεία του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews, τα εμβάσματα αφορούν το έτος 2017, κατά το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν, ήδη, βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του Άδωνη Γεωργιάδη όσο και της συζύγου του και των παιδιών του και προέκυψαν αρκετές αδιευκρίνιστες πιστώσεις.

Παράλληλα αναφέρεται ότι το έτος 2017 υπήρξαν εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη από την εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης:

«…Το ίδιο έτος (χρήση 2017) υπήρξαν εμβάσματα από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» συνολικού ύψους 18.800 ευρώ από το οποίο δεν δηλώθηκε το ποσό των 8.800 ευρώ (σελ 58 και 59 της έκθεσης)…» αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Η εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» είναι εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, συμφερόντων Ιωάννη Αλαφούζου, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας στο ΓΕΜΗ είναι πρόεδρος της εταιρείας μέχρι και τον Απρίλιο του 2023.
Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο στάλθηκαν τα εμβάσματα ύψους 18.800 ευρώ στον Άδωνι Γεωργιάδη και γιατί όπως αναφέρεται στην εισαγγελική πράξη δεν δηλώθηκε ποσό 8.800 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί