Αισχύλου «Προμηθεύς Δεσμώτης» από το Θέατρο των Vivi στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείο

Αισχύλου «Προμηθεύς Δεσμώτης» από το Θέατρο των Vivi στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – Heraklion Arts and Culture

Ο «Προμηθεύς Δεσμώτης» του Αισχύλου από το Θέατρο των Vivi έρχεται στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:15!

Την on line πρεμιέρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/OPRNla0Z_9Y  ενώ αμέσως μετά την πρώτη προβολή της θα παραμείνει διαθέσιμη, on demand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»!

Με πολύ καλές κριτικές στον διεθνή τύπο,  το έργο εκπροσώπησε τον Δήμο Ηρακλείου στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Αβινιόν, [Avignon off -2021] με δώδεκα επιτυχημένες παραστάσεις. 

Η σκηνοθετική άποψη του Τηλέμαχου Μουδατσάκι, βασισμένη στην πλαστική των σωματικών κινήσεων, στην ποιητική μετάφραση του ίδιου και στην πρωτότυπη μουσική της Μαρίας Συμεών, μας παραδίδει έναν Προμηθέα φορτωμένο με όλα τα βάρη των επιλογών του και υφιστάμενο με πλήρη συνείδηση, κάθε συνέπεια των πράξεων του. 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Βουλισμένο Αλώνι με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Μουδατσάκις

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ιάσων Παπαματθαίου, ΙΩ: Νίνα Ακτύπη, ΚΡΑΤΟΣ – ΩΚΕΑΝΟΣ: Θεοδόσης Φυλακτός, ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Δημήτρης Τσιούγκος,   ΕΡΜΗΣ: Θανάσης Καφενταράκης, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ: Σταμάτης Μανής

Μουσική: Μαρία Συμεών

Σκηνικά: Χάρης Σεπεντζής, Κουστούμια: Τηλέμαχος Μουδατσάκις, Μάσκες: Κώστας Παγωμένος, Τηλεσκηνοθεσία: Μάνος Κασαπάκης

Οπερατέρ: Νίκος Βασιλάκης, Παντελής Σακκαδάκης, Βασίλης Τσαγκαράκης

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ: https://youtu.be/DPPbCGS_LZc 

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί