Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονίας του 19χρονου

Εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr το φονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (1/2) λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Στο μεταξύ η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου ρίχνει βαριά την «σκιά» του στην 21η αγωνιστική Super League όπου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ, αφού το θύμα ήταν φίλος των γηπεδούχων.

Ο Άρης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του, κατέθεσε αίτημα στους ανθρώπους της «Ένωσης» ούτως ώστε να συμμετέχουν κι εκείνοι σ’ ένα λιτό κι απέρριτο τελετουργικό πριν την έναρξη του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (02/02, 19:30), κάτι που έγινε αμέσως δεκτό από την ΑΕΚ.

Έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων θα εναποθέσουν, ταυτόχρονα, στη μνήμη του οπαδού, ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου λέγοντας τα εξής:

«Το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, η κοινωνία μας θρηνεί για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου παιδιού. Καμία ανοχή, καμία πράξη βίας ατιμώρητη: σύλληψη, δίκη, τιμωρία! Ο αθλητισμός είναι ζωή, όχι αρένα εγκληματιών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του Άλκη Καμπανού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί