Πολίτες: «Το Βενιζέλειο καθημερινά σβήνει, η μπάλα με τον Covid έχει χαθεί»

Καταγγελία στο Candiadoc για κακή οργάνωση και παραιτήσεις ιατρικού προσωπικού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η καταγγελία

Αξιοτιμο CandiaDoc,
θελουμε  μια βοηθεια για το Βενιζελειο !Το νοσοκομειο μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σβηνει. Και δεν ειναι απλα μια ρητορικη καταστροφολογιας.Οι γιατροι φευγουν , ενας ενας δηλωνει παραιτηση γιατι το νοσοκομειο πια ΔΕΝ ΕΧΕΙ προοπτικη για τιποτα. Δουλευουμε σαν σκλαβοι για τις εφημεριες.Η “μπαλα” με τον COVID19 εχει χαθει.  Ανοιγουν κλινικη COVID19 ημερα Σαββατο, ψαχνοντας προσωπικο και εξοπλισμο απο τμηματα που εχουν βαρδια 2 νοσηλευτες (δλδ να μεινει ενας)!!!! Λες και δεν υπηρχαν αλλες μερες για να το οργανωσουν.Δεν υπαρχει κανενα σχεδιο. Σιγα σιγα οι ιδιες οι υπηρεσιες του νοσοκομειου ψελιζουν οτι με το υπαρχων προσωπικο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ! Η απαντηση της διοικησης : ΝΑ ΒΓΕΙ! Η απαντηση της ΥΠΕ: Υπομονη! Ειστε σπουδαιοι!
Οι ελαχιστοι νοσηλευτες που υπαρχουν γινονται κομματια μεταξυ κλινικων και κλινικης COVID πολλες φορες ακομα και την ιδια μερα.Παιρνουν νοσηλευτες απο κλινικες με ιδιαιτερους ασθενεις (ογκολογικοι, αιματολογικοι ασθενεις) και τους πανε στην COVID και την επομενη επιστρεφουν στην βασικη τους κλινικη. Ασφαλεια?ΜΗΔΕΝ!Οι συσκεψεις δινουν και παιρνουν …χωρις ομως να συμμετεχουν σε αυτες οι “υπευθυνοι” COVID.
Ερχονται συμβασεις και πολλοι υποβαλλουν παραιτηση σε λιγες εβδομαδες.
Νοσηλευτες κλαινε εξαιτιας της κακης οργανωσης και κακοδιαχειριση πορων και προσωπικου.Το νοσοκομειο αν συνεχισει ετσι, σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ δεν θα μπορει πια να σωθει.
Νομιζω οτι θα το εχουμε ΟΛΟΙ βαρος στην συνειδηση μας αν δεν κανουμε κατι αμεσα.Οι κυβερνητικοι βουλευτες τα βλεπουν ολα καλα. Απορω? Τ πληροφοριες τους δινουν.Καντε μια βολτα μεσα στο νοσοκομειο. Και ρωτηστε στην τυχη. Ολοι τα ιδια θα λενε…..
Το μονο που ξερουν ειναι να φτιαχνουν διοικητικες θεσεις για τους δικους τους…βλ τομεαρχες που λειπουν ΣΥΝΕΧΩΣ απο τις θεσεις τους…. 
Το Βενιζελειο ηταν κοσμημα. Τωρα ειναι εφιαλτης.Μην μεινετε στα δικα μου λογια ! Εγω δεν ειμαι κανενας!!! Ρωτηστε στην τυχη οποιο εργαζομενο θελετε…. 
Σας ευχαριστω … Σε εσας εναποθετουμε τις ελπιδες μας!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πολίτες: «Το Βενιζέλειο καθημερινά σβήνει, η μπάλα με τον Covid έχει χαθεί»”

  1. νικος

    εδω προσλαβανε ορθοπαιδικο με μπλοκακι, με 7 ειδικευομενους, 3-4 επικουρικους και 6-7 επιμεληταδες… γινεται παρτυ εκει μεσα, μασανε απο παντου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί