«Πραξικόπημα»: Η στιγμή που ο Χ. Αθανασίου κλείνει το μικρόφωνο στον Π. Πολάκη επειδή μιλούσε για το σκάνδαλο Novartis (Βίντεο)

Αφαίρεσε τον λόγο από τον Παύλο Πολάκη και διέκοψε την συνεδρίαση με το έτσι θέλω – ΣΥΡΙΖΑ: «Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία»

Το μικρόφωνο στον Παύλο Πολάκη έκλεισε ο προεδρεύων της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε παρέμβαση για το σκάνδαλο Novartis.

«Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αν δεν μπείτε στο θέμα σε μισό λεπτό, θα σας κλείσω το μικρόφωνο» είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον αναπτυξιακό νόμο.

«Κύριε Γεωργιάδη, δε θέλετε να σας απαντήσουμε; Ό,τι και να κάνετε εγώ θα τα πω. Τον ξέρω τον κανονισμό, ο βουλευτής έχει αυτοτέλεια στον λόγο του και το τι λέει. Κύριε Γεωργιάδη αυτό ζητήσατε;» τόνισε ο Παύλος Πολάκης όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου απειλούσε να κλείσει το μικρόφωνο.

«Αυτό είναι καθεστώς, δεν είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook και τονίζει ότι είναι στο βήμα και περιμένει τον Κώστα Τασούλα.

Χαράλαμπος Αθανασίου και Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Παύλος Πολάκης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: «Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε η κίνηση του Χαράλαμπου Αθανασίου να κλείσει το μικρόφωνο του Παύλου Πολάκη επειδή μιλούσε στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά  πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο.    

Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία.

Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί