Έκθετος ο Γεραπετρίτης: Πρώτα “διέψευδε” και μετά παραδέχτηκε τις επικοινωνίες με Φουρθιώτη

Για «κυνήγι μαγισσών» μίλησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις επικοινωνίες του με τον Μένιο Φουρθιώτη τονίζοντας ότι έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος και ο πρωθυπουργός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν. Ωστόσο παραδέχθηκε την ύπαρξή μηνυμάτων μεταξύ εκείνου και του παρουσιαστή, όπως και ότι του έχει μιλήσει στο τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: Στον βούρκο Φουρθιώτη πνίγεται η ΝΔ! – Αποδεικνύει σχέσεις με τη “μισή” ΚΟ! (εικόνες)

Φουρθιώτης: Αυτό είναι το αφιέρωμα για το οποίο έλεγε "ευχαριστώ" ο  Γεραπετρίτης - Aftodioikisi.gr

Ο υπουργός, απαντώντας στις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, για τις αποκαλύψει των sms που έχει ανταλλάξει με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια επιχείρηση διασυρμού του από την αξιωματική αντιπολίτευση και υποστήριξε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης παραδεχόμενος την ύπαρξη των μηνυμάτων, υπογράμμισε ότι δεν έχει κάτι να κρύψει, και ότι όταν του υποβάλλονται αιτήματα, από οποιονδήποτε, απαντά και μάλιστα με δημόσιο τρόπο.

Υποστήριξε ότι τον Μένιο Φουρθιώτη δεν τον έχει δει ποτέ, και στην προσπάθειά του να αυτοαθωωθεί είπε πως «όπως διαίστωσε όλη τη κοινωνία», απευθύνεται στον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή «στον πληθυντικό», ενώ χαρακτήρισε τα μυνήματα που δημοσιοποιήθηκαν «προϊόντα εγκλήματος», τα οποία διακινούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

Κατηγόρησε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ πως υιοθετεί τον Φουρθιώτη για πολιτικό του παιδί. Μάλιστα υποστήριξε πως ο Μένιος Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον του, διότι απορρίφθηκε το αίτημά του να εκπέμπει μέσα από την πλατφόρμα Digea να εκπέμπει στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει τους θεσμούς, ενώ προσπάθησε για μια ακόμη φορά να υπερασπιστεί το επιτελικό κράτος, με ακόμη έναν λογικό ακροβατισμό, αποδίδοντάς του στο επιτελικό κράτος της κυβέρνηση Μητσοτάκη να «παρακολουθεί και να συντονίζει», παρομοιάζοντάς το με την πολιτκή φιλοσοφία του Καποδίστρια που συγκρούστηκε με τους… προκρίτους.

Σκουρλέτης: «Θα έπρεπε να παραιτηθείτε»

Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού Επικρατείας προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πάνου Σκουλέτη, που τόνισε ότι ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαίωσε τα μηνύματα τόσο ως προς την ύπαρξή τους όσο και ως προς περιεχόμενό τους.

Επισήμανε ότι οι σχέσεις διαπλοκής της κυβέρνησης με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι υπαρκτές, όταν του είχε παρασχεθεί προστασία 14 αστυνομικών, όταν χρηματοδοτήθηκαν τα μέσα του από τη λίστα Πέτσα, κ.λπ.

«Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί ήδη ή να αποπεμφθείτε, το γεγονός ότι σας κρατάει ο πρωθυπουργός υποδηλώνει πως έχει ο ίδιος ευθύνη για τις σχέσεις διαπλοκής με τους Φουρθιώτηδες» τόνισε.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί