Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε μόλις σε ηλικία 31 ετών ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο του θεάματος.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση στο Facebook.

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ…και στο θέατρο ΗΒΗ…Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο….Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε …Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Νάτσης φαίνεται πως έχασε τη ζωή του σε μοιραίο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην επιστροφή του μετά από την έξοδο. Προηγουμένως διασκέδαζε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε και γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» αλλά και στο επεισόδιο «Κόκκινο» της «10ης Εντολής».

Ευρύτερα γνωστός έγινε το 2016 με το ρόλο του στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας», όπου ενσάρκωσε το ρόλο του Κωνσταντή. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη,«Σέρρες»

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

One Thought to “Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης”

  1. πολύ κρίμα νέο παιδί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί