Πολίτες για δήμο Ηρακλείου: Άλλη παράσταση διαφήμιζαν κι άλλη παρουσίασαν!

Αγαπητό candia doc,

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου  την παράσταση του «Καρυοθραύστη». Διαβάζοντας στο πρόγραμμα του ΠΣΚΗ ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ΜΠΑΛΕΤΟ με ένα χορευτικό σύνολο που το απαρτίζουν διαπρεπείς χορευτές των μεγάλων σκηνών της Βιέννης θεωρήσαμε, ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να παρευρεθούμε. Με μεγάλη χαρά λοιπόν, σπεύσαμε να κλείσουμε εισιτήρια και να προσκαλέσουμε πολύ κόσμο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές των αρμόδιων του ΠΣΚΗ.

Προς μεγάλη μας έκπληξη όμως, η παράσταση δεν ανταποκρίθηκε σε καμία περίπτωση στις προσδοκίες μας. Αρχικά δεν ήταν το ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ που διαφήμιζαν! Η τεχνική των χορευτών δεν θύμιζε σε τίποτα με την τεχνική επαγγελματιών και  τα εισιτήρια ήταν πάρα πολύ ακριβά για αυτό το άκρως ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ θέαμα που παρακολουθήσαμε (30 ευρώ το άτομο).

Η κριτική αυτή γίνεται με σκοπό  οι παραστάσεις του ΠΣΚΗ, στο μέλλον,  να είναι πιο ποιοτικές  καθώς το κοινό του Ηρακλείου, όπως παρατηρήθηκε και από την πληρότητα του θεάτρου, διψάει για  χορευτικές και μουσικές παραστάσεις.

Έχοντας παρακολουθήσει αρκετές επαγγελματικές παραστάσεις χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η συγκεκριμένη ήταν κάτι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!

Με εκτίμηση,

Πολίτης

(τα στοιχεία του στη διάθεση του Candiadoc)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί