Νέο ρεσιτάλ αθλιότητας από Γεωργιάδη: Δεν είχαμε νεκρούς, γι’ αυτό δεν πρέπει να μιλάει ο Τσίπρας!

Έδειξε πώς σχεδιάζει η κυβέρνηση να χτίσει το αφήγημά της για το επιτελικό χάος στην κακοκαιρία «Ελπίδα» κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας

Ρεσιτάλ τυμβωρυχίας από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Σε εμφανώς δύσκολη θέση, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έδειξε πώς σχεδιάζει η κυβέρνηση να χτίσει το αφήγημά της για το επιτελικό χάος στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Σε παραλήρημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιχείρησε για άλλη μια φορά χυδαίους συμψηφισμούς για να καλύψει τη συντριπτική ανεπάρκεια της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Ναι, υπήρξαν προβλήματα στη διαχείριση αυτού του δυνατού και ασυνήθιστου χιονιά. Ναι, υπήρξαν προβλήματα το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Ναι, υπήρξαν προβλήματα πέρυσι στη “Μήδεια”. Υπήρξαν νεκροί; Όχι. Είσαι ο Τσίπρας και η Δούρου κι έχεις τη Μάνδρα και το Μάτι και μιλάς για φυσική καταστροφή σε αυτή τη χώρα;» δήλωσε προκλητικά για να υποστηρίξει ότι η επιτυχία της κυβέρνησης «είναι ότι σε όλες τις καταστροφές δεν έχει χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή».

Πάντως, δεν μπόρεσε να δώσει καμία απάντηση γιατί διαλύθηκε η λειτουργία της πρωτεύουσας εξαιτίας της κακοκαιρίας και ποιος είχε τελικά την ευθύνη που χιλιάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Αττική Οδό. «Οι άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται και σ’ αυτούς απευθύνεται η συγγνώμη του πρωθυπουργού. Αυτοί έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι» επανέλαβε εξοργιστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί