Καταγγελίες ότι τα εκχιονιστικά στην Αττική Οδό είχαν ξεμείνει από καύσιμα

Ολοένα και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως για το τι έφταιξε και μπλόκαρε η Αττική Οδός απ’ τα χιόνια της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν χιλιάδες άνθρωποι.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, την ώρα που η Αττική πληττόταν απ’ τις χιονοκαταιγίδες, τα μηχανήματα καθαρισμού που βρίσκονταν στον κόμβο της Κατεχάκη και είχαν διατεθεί για τον αποχιονισμό της Περιφερειακής Υμηττού δεν μπορούσαν να κινηθούν λόγω έλλειψης καυσίμου.

Η δημόσια τηλεόραση ανέφερε ότι έτσι, λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου χιονιού η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Υμηττού διακόπηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά με μπιτόνια πετρελαίου για την τροφοδοσία των μηχανημάτων της Αττικής Οδού.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το σχέδιο για αποσυμφόρηση της Αττικής Οδού μέσω διοχέτευσης των αυτοκινήτων στην Περιφερειακή Υμηττού (από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας) δεν μπόρεσε να τεθεί σε εφαρμογή καθώς η κυκλοφορία στην Περιφερειακή είχε καταστεί ιδιαίτερα δυσχερής λόγω της μη λειτουργίας των εκχιονιστικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί