Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η κοπέλα που μεταφέρθηκε χθες εν μέσω χιονιά στο Βενιζέλειο

Μεγάλες χαρές για την οικογένεια από τη Μεσαρά, που χθες πέρασε μεγάλη δυσκολία, όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει και ο δρόμος προς Ηράκλειο ήταν κλειστός.

Η νεαρή κοπέλα γέννησε χθες το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας με το σύζυγό της και την οικογένειά της.

Μάλιστα, είναι το πρώτο της παιδάκι, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του e-mesara.gr, θα πάρει το όνομα «Μεθόδιος», αφού ήταν ταγμένο στον Άγιο της Νυβρίτου, που την βοήθησε τόσο στην εγκυμοσύνη της, όσο και κατά τον τοκετό.

Θυμίζουμε ότι χθες το πρωί η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, καθώς ετοιμαζόταν να γεννήσει και ο δρόμος προς Ηράκλειο ήταν κλειστός.

Οι Γιατροί και η Μαία του Κέντρου Υγείας ετοίμασαν τα πάντα, αν η γέννα ερχόταν σύντομα, καθώς και στο παρελθόν είχαν γεννηθεί και άλλα παιδιά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Τους προβλημάτισε όμως το κρύο που επικρατούσε και γι΄ αυτό έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο…

Έτσι για άλλη μια φορά οι διαστώστες του ΕΚΑΒ Μοιρών υπερέβαλαν εαυτούς και με συνοδεία γιατρού μετέφεραν την εγκυμονούσα στο νοσοκομείο…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί