«Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι»: Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έταζε… λαγούς με πετραχήλια πριν γίνει πρωθυπουργός (Βίντεο)

«Πριν γίνει Πρωθυπουργός, τα έλεγε νεράκι! Τώρα όμως που ανέλαβε, όλοι οι άλλοι ευθύνονται, εκτός του Μητσοτάκη»

«Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς σε μια χώρα που ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα», έλεγε με στόμφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός.

«Είμαστε σε μια χώρα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητας, σεισμούς, φωτιές και πλημύρες και θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά που ξέρουμε ήδη, ότι θα αντιμετωπίσουμε, κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, τόσο η κακοκαιρία «Ελπίδα» όσο και η κακοκαιρία «Μήδεια» πέρυσι τον διέψευσαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Τρεις ημέρες μετά και εκατοντάδες πολίτες συνεχίζουν να ταλαιπωριούνται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους που είναι θαμμένα στο χιόνι, είτε συνεχίζουν να μην έχουν ρεύμα, είτε περιμένουν να πάρουν το αυτοκίνητό τους από την Αττική Οδό που παραμένει εγκλωβισμένο.

«Πριν γίνει Πρωθυπουργός, τα έλεγε νεράκι! Τώρα όμως που ανέλαβε, όλοι οι άλλοι ευθύνονται, εκτός του Μητσοτάκη» σχολιάζει καυστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης που υπενθυμίζει στο twitter, τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί