«Τι αλητεία είναι αυτή, ντροπή!»: Νέα πρόκληση από τον δικηγόρο του ιερέα που βίασε ανήλικη – Ένταση σε ζωντανή σύνδεση

Προκλητικός εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ιερέα στα Πατήσια, που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εντολέα του, ο Α. Θεοδωρόπουλος άφησε αιχμές εναντίον της ανήλικης και της οικογένειάς της ότι πίσω από την καταγγελία υπάρχει οικονομικό κίνητρο, ενώ έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει το κίνημα #Metoo στην Ελλάδα, Μάλιστα, χάνοντας την ψυχραιμία του εξαιτίας των επίμονων ερωτήσεων που δεχόταν, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη, προκαλώντας την έκρηξη του δημοσιογράφου.

«Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου να έρχονται μετά από 10 χρόνια κάποιες κυρίες και να καταγγέλλουν βιασμό» ανέφερε προκλητικά ο συνήγορος του ιερέα. «Μετά από 25 χρόνια μπορεί να καταγγελθεί βιασμός; Ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρόνο τον βιασμό τους» υποστήριξε.

Δείτε επίσης: «Έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες βιασμού»: Προκαλεί ο δικηγόρος του ιερέα που βίασε ανήλικη

Συνέχισε δε ακόμη πιο εξοργιστικά. «Ακυρώνετε όλο αυτό το κίνημα» ρωτήθηκε από το πάνελ της εκπομπής για να απαντήσει: «Ποιο κίνημα;».
Μάλιστα, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει με άλλο τρόπο στο μπαράζ ερωτήσεων που δεχόταν, επιχείρησε να στρέψει αλλού τη συζήτηση, κάνοντας λόγο για καταγγελίες πρώην συνεργάτιδας του Γιώργου Παπαδάκη σε βάρος του.

Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει τελείως. Σε έξαλλη κατάσταση, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καταφέρθηκε κατά του δικηγόρου, τονίζοντας πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη του και προσθέτοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου. Τι έχει αφήσει, προβοκάτορα; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου, είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες, εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι; Είσαι σε θέση θα θίξεις την τιμή και υπόληψή μου; Ντροπή σου, αλητήριε» κραύγαζε ο Γ. Παπαδάκης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Α. Θεοδωρόπουλος είχε αφήσει υπονοούμενα ότι η καταγγελία του βιασμού έγινε από την 16χρονη όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένειά της από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας. Υποστήριξε ακόμη ότι δεν υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την ανήλικη και γι’ αυτό ανέλαβε την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί