Νέο tweet Φουρθιώτη: Ο Γεραπετρίτης του δίνει αναφορά και του κάνει εξυπηρετήσεις

Νέα στοιχεία για τη σχέση του με τον περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη δημοσιοποιεί ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης ενώ το πρωθυπουργικό Μέγαρο προσπαθεί να υποβαθμίσει τη διασύνδεση και να αρνηθεί τις σχέσεις.

Στη νέα του ανάρτηση στο Twitter o Μένιος Φουρθιώτης παραθέτει μήνυμα του Γιώργου Γεραπετρίτη που του δίνει αναφορά μετά από επαφές με πρωτοκλασάτα μέλη της κυβέρνησης και παράλληλα του κάνει εξυπηρετήσεις.

Ωστόσο το μήνυμα είναι σαφές καθώς πρόκειται για επικοινωνία ώστε να τον εξυπηρετήσουν! Και όπως φαίνεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιστράτευσε του υπουργούς: Λιβάνιο, Πέτσα και Γεωργιάδη για να εξυπηρετηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αλλά τι ακριβώς σημαίνουν αυτά που λέει;

Στην πραγματικότητα ο Γιώργος Γεραπετρίτης απολογείται στον Μένιο Φουρθιώτη ότι δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που του ζήτησε και αναφέρεται σε νόμο του Δεκεμβρίου του 2020 του Θεόδωρου Λιβάνιου ο οποίος νόμος είχε ενσωματώσει οδηγίες της Ε.Ε. για το τηλεοπτικό τοπίο.

Απολογείται μάλιστα πως δεν του είχε αλλάξει (ή εσνωματώσει;) τη διάταξη που ήθελε για τα τηλεπαράθυρα. Του απολογήθηκε μάλιστα πως δεν το κατάφεραν αλλά σύντομα θα την περνούσαν.

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης:

Και επειδή εγώ μιλάω με αποδείξεις και για να μην κοροϊδεύουμε τον Ελληνικό λαό άλλο ένα Sms που μου μόνο περί οχλήσεων δεν πρόκειται! Ξαφνικά με κανέναν δεν γνωρίζομαι… επεται συνεχεια μηνυμάτων

Παράλληλα παραθέτει μήνυμα του Γιώργου Γεραπετρίτη:

Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί