«Καταιγίδα Φουρθιώτη» στο Μαξίμου: Στο φως νέα μηνύματα του παρουσιαστή με τον Ρωμανό της ΝΔ

Σε «καταιγίδα Φουρθιώτη» εξελίσσονται για το Μαξίμου και τη Νέα Δημοκρατία οι αποκαλύψεις του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή για τις φιλικές σχέσεις που είχε και με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, με τον οποίο σχεδίαζαν αποθεωτικά αφιερώματα στους υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και τον ανιψιό και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Δείτε επίσης:  Κλήσεις και sms με Γεραπετρίτη και Ρωμανό αποκαλύπτει ο Φουρθιώτης – Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Βαριά εκτεθειμένοι Μαξίμου και Γεραπετρίτης μετά τις αποκαλύψεις Φουρθιώτη για επικοινωνία με τον υπουργό

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με τον Μένιο Φουρθιώτη, προκάλεσε την απάντηση του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή με την αποκάλυψη νέων sms, που αποκαλύπτουν τη φιλική σχέση και συνεργασία που είχε με τον Νίκο Ρωμανό.

Γράφει στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης στο Twitter:
«Για τις δηλώσεις του Ν. Ρωμανού ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ. υλικό του κ. Δημητριάδη σε αφιέρωμα».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ

Στη συνομιλία, που έχει εμφανίσει ο Φουρθιώτης, ο Ρωμανός φαίνεται να έχει στείλει μήνυμα ζητώντας από τον παρουσιαστή να «κλείσει το σούργελο». Κατά τον Φουρθιώτη, ο Ρωμανός αναφέρεται σε βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο παρουσιαστής τον ευχαριστεί για το μήνυμα και τον ρωτάει αν βλέπει τα αφιερώματα που έχει κάνει σε άλλους υπουργούς, δηλαδή στον Άκη Σκέρτσο, τον Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. Μάλιστα ο Ρωμανός εμφανίζεται να κάνει και υποδείξεις, καθώς πιθανότατα στο «ρεπορτάζ» υπήρχε λάθος στις φωτογραφίες του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Κατόπιν και αυτής της εξέλιξης, τα ερωτήματα για τη Ν.Δ. και το Μέγαρο Μαξίμου πληθαίνουν και η ανάγκη απαντήσεων γίνεται επιτακτική. Ποιες είναι οι σχέσεις της κυβέρνησης και της Ν.Δ. με τον υπόδικο παρουσιαστή και γιατί ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της κυβερνώσας παράταξης, δίνει «γραμμή» στον Φουρθιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί