Φασιστική επίθεση μέσα στο μετρό – Οι επιβάτες απλώς κοιτάζουν το θέαμα χωρίς να αντιδρούν (Βίντεο)

Σοκάρει βίντεο που κυκλοφόρησε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικού δικτύου, όπου όπως φέρεται ένας άνδρας πραγματοποίησε φασιστική επίθεση μέσα στο μετρό. Ο άνδρας αυτός είναι ο μόνος που δεν φοράει μάσκα, και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για φασιστική επίθεση προς τον αλλοδαπό συνεπιβάτη του «επειδή τον πείραξε που τον κοίταζε». 

«Φασίστας(το σκουπίδι με το καπέλο) έδειρε τον άνθρωπο που φαίνεται αιμόφυρτος στο βίντεο γιατί “τον πείραξε όπως κοιτάζει”.

Το συμβάν έγινε από το σταθμό του Ν. Φαλήρου εως Μοσχάτο.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ»

(βίντεο από Kalli Magenta)

Ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση φέρεται ξεκάθαρα στο βίντεο να κάθεται αιμόφυρτος στη θέση του και να κρατάει τη σπασμένη του μύτη, ενώ οι επιβάτες απλώς κοιτάζουν το θέαμα χωρίς να αντιδρούν και χωρίς να σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Οργή προκαλούν οι παρακάτω εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, τόσο για την φασιστική επίθεση όσο και για την «απαθή στάση» που διατηρούν οι συνεπιβάτες μπροστά στο θέαμα του αιμόφυρτου άνδ

Το μόνο που ακούγεται, είναι μια γυναίκα να λέει στον άνδρα που έκανε την επίθεση, «βγες έξω από εδώ», ωστόσο κανείς δεν πλησιάζει να βοηθήσει.

Δεν είναι γνωστό προς το παρόν εάν ο δράστης έχει συλληφθεί.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί