Η έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία «Ελπίς»

Έκτακτες ανακοινώσεις για την κακοκαιρία “Ελπίς” από την Πολιτική Προστασία. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό για την διαχείριση της κατάστασης, σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται εκεί.

‘Έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη μέρα και είπε ότι μέχρι αύριο, οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες, με χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις.

“Αυτή την ώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοιχτό, παρά τις συσκέψεις που κάναμε. Θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία διαχείρισης του δρόμου για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Οφείλουμε μια απολογία σε όσους ταλαιπωρούνται” είπε ο κ. Στυλιανίδης, κάνοντας λόγο για τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό. “Εάν λειτουργούσε σωστά η εταιρεία διαχείρισης, δεν θα το αντιμετωπίζαμε αυτή τη στιγμή” τόνισε, σημειώνοντας ότι έχει ξεκινήσει η προοδευτική αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας μίλησε για λιγοστά προβλήματα ηλεκτροδότησης, κυρίως στην Εύβοια και την Αττική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί