Σόου και με τους αστέγους, με τη χρυσοπληρωμένη σιωπή των μέσων

Αφού τον ενδιαφέρει η εικόνα και όχι η ουσία, όπως έχει διακηρύξει, πήγε κι έκανε σόου ακόμα και με τους αστέγους. Εκεί που βρίσκονται στους δρόμους, κι όχι σε κάποια δομή που θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει ο ίδιος, ο πρωθυπουργός πατέρας του, η υπουργός και δήμαρχος αδερφή του, ο δήμαρχος ανιψιός του, το κόμμα του, τέλος πάντων.

mitsotakis-astegoi__5_

Και κανείς δεν του είπε από τους κόλακες των μέσων ότι ένας σωστός πρωθυπουργός δε θα φωτογραφιζόταν με τους αστέγους αλλά θα τους έβρισκε στέγη μέσα στον χιονιά.

Κι ο πιο σωστός δεν θα επέτρεπε να υπάρχουν άστεγοι εδώ και 2 χρόνια, (εδώ και πολλά χρόνια ως ΝΔ). Αλλά τί να πει αυτός που δημιουργεί νέους αστέγους; κι η παράταξή του ευθύνεται για τους υπάρχοντες;

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Σόου και με τους αστέγους, με τη χρυσοπληρωμένη σιωπή των μέσων”

  1. Citizen Mitsos

    Για να έχεις ενσυναίσθηση δεν είναι απαραίτητο να έχεις υποφέρει και ο ίδιος. Είναι ζήτημα φιλοσοφίας και πολιτικής τοποθέτησης του καθενός. Η δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση και τα στελέχη της δεν μπορούν να έχουν ίχνος ανθρωπισμού επειδή δεν διστάζουν να καταπατήσουν τα δικαιώματα της πλειοψηφίας προκειμένου να βγάλει κέρδος η μειοψηφία στην οποία ανήκουν.

  2. Η δημοκρατία τους μας προσβάλλει

    Ντύθηκε και καζουαλ με τζην και utility μπουφάν χωρίς ίχνος ντροπής! Για να έχεις ενσυναίσθηση πρέπει να έχεις υποφέρει ο ίδιος. Έζησα σχεδόν σαν άστεγη επί χρόνια, μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους του λαού λόγω χρεών η ασθένειας. Ενός κακού μύρια έπονται…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί