Κλήσεις και sms με Γεραπετρίτη και Ρωμανό αποκαλύπτει ο Φουρθιώτης – Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο Μητσοτάκης να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή» τονίζει η Κουμουνδούρου, μετά τις δικαιολογίες Γεραπετρίτη ότι δήθεν επικοινωνούσε με τον Φουρθιώτη επειδή απειλούνταν η ζωή του, «λες και το Μαξίμου είναι η Άμεση Δράση»

Με tweet που απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φουρθιώτης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε… αρχίζω με αυτή τη δημοσίευση και έρχονται γραπτά μηνύματα»…

Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο αργότερα δημοσίευσε και μήνυμα που είχε ανταλλάξει με τον υπουργό Επικρατείας:

Ο  Σιγάλας και η… αμαρτωλή καμπάνια της Κτηματολόγιο ΑΕ

Όπως βλέπουμε, εκτός από τους Γεραπετρίτη και Ρωμανό, υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και με τον Νίκο Σιγάλα. Πρόκειται για τον “πολιτικό επιστήμονα” και “σύμβουλο επικοινωνίας” που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη. Να θυμίσουμε επίσης ότι είχε εμπλοκή στην “αμαρτωλή” καμπάνια του Κτηματολογίου, την οποία είχε αποκαλύψει το Documento. Πιο συγκεκριμένα, ήταν εισηγητής του εν λόγω επικοινωνιακού προγράμματος ως Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο ΑΕ που ήταν τότε και διευθυντής του γραφείο τύπου του Γιώργου Σουφλιά.

Να θυμίσουμε επιπλέον ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ξεσπάσει θύελλα στη βουλή, όταν αναφερόμενος στα λεφτά από την λίστα Πέτσα που παρ’ ολίγο να κατευθυνθούν στον υπόδικο για κακουργήματα Μένιο Φουρθιώτη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει ευθέως τον Γεραπετρίτη, για το εάν διατηρεί σχέσεις με τον παρουσιαστή!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής την παρακάτω ανακοίνωση:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.

Γεραπετρίτης: «Απάντησα στον Φουρθιώτη όταν επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τους ισχυρισμούς Φουρθιώτη επιχείρησε να δώσει στη συνέχεια (ανεπιτυχώς, όπως φαίνεται) με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

   Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης, παραδεχόμενος επί της ουσίας ότι έχει συνομιλήσει με τον υπόδικο, αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

«Δεν αξίζει στη χώρα και τους πολίτες της ο διασυρμός», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απάντησε ως εξής στον Γ. Γεραπετριτη:

Ο Μητσοτάκης να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή

Ο άνθρωπος που εισέβαλε σε γραφείο υπουργού με μπράβους και “υψηλή” προστασία, που φυλάσσονταν από 14 αστυνομικούς με απόφαση της κυβέρνησης, που έστησε “πάρτι” με δημόσιο χρήμα μέσω του προγράμματος ΣΥΝεργασία, συνεχίζει να διασύρει τον κ. Μητσοτάκη και τους επιτελείς του.

Αντί ανόητων δικαιολογιών σαν αυτές του κ. Γεραπετρίτη ότι δήθεν επικοινωνούσε μαζί του γιατί απειλούνταν η ζωή του, λες και το Μαξίμου είναι η Άμεση Δράση, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Να πει και να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή.

Δεν αξίζει στη χώρα και τους πολίτες της ο διασυρμός και η σήψη που αποκαλύπτεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί