Βαριά ήττα για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Αν και το πάλεψε ο ΟΦΗ, γνώρισε την ήττα: 2 – 4 με τον Παναιτωλικό

Τον Παναιτωλικό υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ στο Γνετί Κουλέ για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Παναιτωλικός με γκολ του Μεντόσα, στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Μόρσεϊ στην περιοχή, την στιγμή που ντρίμπλαρε, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Μεντόσα εκτέλεσε, ο Βάτερμαν απέκρουσε, με τον Μεντόσα να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Η αντίδραση των Κρητικών ήρθε στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, με γκολ του Νέιρα. Ο Φλόρες στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα, μπέρδεψε την άμυνα του Παναιτωλικού. Ο Νέιρα πήρε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι από τον Μελίσσα και τον νίκησε κάνοντας το 1-1.

 Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ο Παναιτωλικός δεν άργησε να απαντήσει. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο 45ο λεπτό του αγώνα. Μετά από έλεγχο στο VAR για πάνω από δύο λεπτά το γκολ επικυρώθηκε, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1 – 2 για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μεντόσα τροφοδότησε τον Καρέλη, ο οποίος έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυ, κάνοντας το 1 – 3 για τον Παναιτωλικό.

 Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Ο ΟΦΗ “επέστρεψε” στο 66ο λεπτό. Ο Ντουρμισάι έστρωσε την μπάλα στον Νέιρα, ο οποίος έκανε το πλασέ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μελίσσα, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2 -3.

 Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Η τελική απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Αγρινιώτες έφυγαν στην κόντρα με τον Βέργο να ντριμπλάρει πάνω στον Βέργο, πέρασε την μπάλα κατω από τα πόδια του Βάτερμαν και έκανε το 4-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί