Στο φως βίντεο από τους πυροβολισμούς στη Βούλα – Τρεις τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΛ.ΑΣ μετά από πυροβολισμούς στη Βούλα. Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από φούρνο, στην οδό Προόδου και Ερμού, μετά από συμπλοκή, ενώ υπάρχουν τρεις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικης και διερευνάται αν το περιστατικό έχει σχέση με υποθέσεις της νύχτας. Αλλωστε ένας από τους τραυματίες έχει παρελθόν καθώς είχε πάρει μέρος σε καταδίωξη με αστυνομικούς και είχε πυροβολήσει εναντίον τους. Το τελευταίο διάστημα έδινε το “παρών” στο τμήμα της περιοχής του καθώς του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς φέρνει στο φως το MEGA. Στο βίντεο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη συμπλοκή μεταξύ των ατόμων έξω από το αρτοποιείο. Περαστικοί που έτυχε να βρεθούν στο σημείο έντρομοι έτρεχαν μακριά.

Το βίντεο:

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από αρτοποιείο όπου μπήκαν για να πάρουν καφέ. Βγαίνοντας διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια. Τότε έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δύο άτομα φέρονται να διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ.

Οι αστυνομικοί που προσήλθαν στο σημείο βρήκαν αίματα και ένα μαχαίρι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί