Πανελλαδική ημέρα δράσης για την υγεία – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την υγεία σήμερα και σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τα ανά τόπους καλέσματα, στρέφονται ενάντια στη «θανατοπολιτική διαχείρισης της πανδημίας», υπερασπίζονται την ενίσχυση του ΕΣΥ και τη θέσπιση ουσιαστικών μέτρων προστασίας για όλους.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Σύνταγμα μετά το πανελλαδικό κάλεσμα που απηύθυναν αριστερές οργανώσεις, με αιτήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της «Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού», με συνθήματα και πανό υπερ της ενίσχυσης του ΕΣΥ, κατά της ακρίβειας. Σημειώνεται ότι στο κάλεσμα περιλαμβάνονται επίσης αιτήματα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά «των μέτρων περιορισμού των ελευθεριών, των προστίμων και των απολύσεων».

Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίστηκε για σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή ημέρα έχει οριστεί από δεκάδες συλλογικότητες, σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, επιτροπές γειτονιάς κ.α. ως Πανελλαδική Μέρα Δράσης για την υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού.  Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί