Όταν η “άριστη” της ΥΠΕ Κρήτης ζητούσε δικαστικά από το ελληνικό κράτος… 125.000 € γιατί δεν ήταν μονίμως διοικήτρια! (έγγραφο)

Η προσφυγή της κατά του Δημοσίου επειδή δεν ήταν έκανε διοικήτρια ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Σαμαράς και σήμερα ο Μητσοτάκης!

Τι έχουμε ζήσει σε αυτόν τον τόπο με τους “άριστους ιδιοκτήτες”… Για την διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, εκείνη που προχώρησε σε εκατοντάδες προσλήψεις από το παράθυρο (και της αδερφής της!) στο όνομα του κορονοϊού, αλλά όχι προσλήψεις υγειονομικών αλλά… νυχτοφυλάκων, γραμματέων κλπ, τα ξέρετε καλά από τις αποκαλύψεις του Candiadoc. Μέχρι που το σωματείο των εργαζομένων στην ΥΠΕ την κατήγγειλε ότι από το παράθυρο και χωρίς κανένα σχεδιασμό, προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ! Θα τα θυμηθείτε όλα αυτά, μαζί με τις καρατομήσεις υπηρεσιακών στελεχών που δεν την βόλευαν, στις παραπομπές του θέματος.

Τώρα έχουμε να κάνουμε με μια άλλη απίθανη περίπτωση, με πρωταγωνίστρια και πάλι τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, η οποία διεκδίκησε δικαστικά από το ελληνική δημόσιο της περίοδο της διακυβέρνηση Τσίπρα ποσό…. 125.000 ευρώ επειδή δεν την άφησε να είναι… μόνιμη διοικήτρια στο ΠΑΓΝΗ, όπου την είχε διορίσει ο Σαμαράς!

Είναι απίστευτο, αλλά είναι όμως αληθινό. Κι αντί η ίδια να παραιτηθεί, ως διορισμένη από άλλη κυβέρνηση, όταν κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη όχι μόνο ζήτησε να παραμείνει (ούτως ή άλλως παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, καθώς όλοι θυμόμαστε τις πολύ αργές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για η στελέχωση του κρατικού μηχανισμού) αλλά και όταν αυτό δε συνέβη, πήγε στα δικαστήρια ζητώντας… αποζημίωση 100.000 ευρώ γιατί… θίχτηκε η προσωπικότητά της επειδή δεν την επέλεξε και ο ΣΥΡΙΖΑ ως διοικήτρια, ενώ επιπλέον ζήτησε άλλες 25.000 ευρώ ως χαμένους μισθούς!

Για την ιστορία, πιθανώς δεν υπήρξε άλλο στέλεχος της περιόδου Σαμαρά που να έπραξε ανάλογα, αφού όλοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους με το που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και περίμεναν την αντικατάσταση. Το ίδιο έπραξαν την επομένη των εκλογών του 2019 όσοι είχαν διοριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνη – πιθανώς- εξαίρεση η κ. Μπορμπουδάκη που όχι μόνο ήθελε να μείνει αλλά διεκδίκησε και 125.000 ευρώ για μια θητεία μερικών μηνών!

Δείτε το σκεπτικό της προσφυγής και το δια ταύτα:

Δείτε επίσης μόνο ενδεικτικά:

Κάποιος να τη σταματήσει, δεν είναι ιδιοκτησία της το κράτος! – Νέες προσλήψεις από το παράθυρο (εγγραφα)

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

ΥΠΕ Κρήτης: Πάρτι “αρίστων” με αναθέσεις σχεδόν 8 εκατ. € χωρίς διαφάνεια, στο όνομα του covid! (έγγραφα)

ΥΠΕ Κρήτης: Αχαλίνωτη… η “άριστη” διοικήτρια!- Νέες απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων €! (έγγραφα)

 Χουβαρντού…η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης!- Άλλο 1,7 εκατ. € με ανάθεση στην ίδια εταιρεία που προμήθευσε τα “χρυσά γάντια”!

 Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα)

ΥΠΕ Κρήτης: Ήρθε ο πρώτος “λογαριασμός” για το “πάρτι”- Ακυρώθηκαν αποφάσεις ανάθεσης και διαδικασίες εκτός νόμου! (έγγραφα)

Διοικήτρια… “αυτοκρατόρισσα”! – Σφοδρή καταγγελία των εργαζομένων της ΥΠΕ Κρήτης για τα έργα και τις ημέρες της!

Πώς “ενισχύει” το ΕΣΥ η ΥΠΕ Κρήτης: Ακόμη προσλαμβάνει από το παράθυρο γραμματείς και κλητήρες! (έγγραφα)

 Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Κόβει “κεφάλια” μη αρεστών στελεχών!- Στη Βουλή οι αυθαιρεσίες της- Καταγγελία από το σωματείο της ΥΠΕ

Η αλαζονική “απάντηση” της διοικήτριας της ΔΥΠΕ Κρήτης στις νέες αποκαλύψεις για τα “κατορθώματά” της

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Όταν η “άριστη” της ΥΠΕ Κρήτης ζητούσε δικαστικά από το ελληνικό κράτος… 125.000 € γιατί δεν ήταν μονίμως διοικήτρια! (έγγραφο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Μα ακριβώς γι’ αυτό την έχουνε. Για να διαλύσει τα πάντα! Δεν έχετε πάρει μυρωδιά το τι μαγειρεύουνε για το σύστημα υγείας; Πόση είναι η απόσταση του Βενιζελείου από το ΠΑΓΝΗ; Μικρότερη από 30 χλμ, δεν είναι; Συνεπώς; Ποιο απ’ τα δυο θα υποβαθμίσουν σε Κέντρο Υγείας λογικά; Τοποθέτησαν λοιπόν το κατάλληλο “σάρωθρον” στην κατάλληλη θέση, Το “άριστον” των “αχρήστων” ως εικός!!!

  2. Αερικό

    και πολλά άλλα που σιγά-σιγά θα τα μάθουμε. τι την έχουν ακόμη και έχει διαλύσει τα πάντα;

  3. Citizen Mitsos

    Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Πολάκης της έχει απονείμει το «χρυσό μετάλλιο» διασπάθισης δημοσίου χρήματος γιατί αγόρασε χοντρικών γάντια νιτριλίου και μάσκες για τις δομές Υγείας του νομού με 15,69 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ 100!!!!, δηλαδή σε διπλάσια τιμή από ότι τα βρίσκει κανείς στη λιανική αν ψάξει στο skroutz.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί