Στηρίζουν τις κινητοποιήσεις για την υγεία οι Οργανώσεις Κρήτης του ΜέΡΑ25

Την στήριξή τους στις κινητοποιήσεις πολιτών, υγειονομικών, εργαζόμενων και συλλογικοτήτων για την υπεράσπιση και την πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ κόντρα στις πολιτικές της κυβέρνησης, εκφράζουν μέσω ανακοίνωσής τους οι Οργανώσεις Κρήτης του ΜέΡΑ25.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

Οι οργανώσεις Κρήτης του ΜέΡΑ25 χαιρετίζουν τις πρωτοβουλίες πολιτών, υγειονομικών, εργαζόμενων και συλλογικοτήτων για την υπεράσπιση και την πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ κόντρα στις πολιτικές της Μητσοτάκης Α.Ε. και των προκατόχων της, λοιπών δηλαδή μνημονιακών Κυβερνήσεων, που συστηματικά υποχρηματοδοτούν, απαξιώνουν και αποψιλώνουν το δημόσιο σύστημα υγείας, προωθώντας την de facto ιδιωτικοποίηση του. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικές τις πρωτοβουλίες αυτές, γιατί μόνο η ενεργοποίηση των πληττόμενων από την Κυβερνητική πολιτική στον χώρο της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας, μπορεί να ανατρέψει αυτές τις εγκληματικές πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, αγωνιζόμενοι/ες για τα στοιχειώδη και απαραίτητα μέσα, ώστε να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Στα πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τη Μέρα Δράσης για την Υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, 12μμ:

  • Στην πλατεία Δημ. Αγοράς στα Χανιά
  • Στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο
  • Στην πλατεία 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο

και όπου αλλού υπάρξει ανάλογη πρωτοβουλία.

Καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, γιατί ήρθε πραγματικά η ώρα για τη δική μας συνολική και ηχηρή Αντεπίθεση.

Οργανώσεις Κρήτης του ΜέΡΑ25

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί