Κυρ. Μητσοτάκης: Παροχές σε ένστολους με άρωμα εκλογών

Tο μέτρο αυτό αφορά «πρωτίστως τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με «παροχές» στα σώματα ασφαλείας φαίνεται να ξεκινάει ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός από την Τανάγρα κατά την άφιξη των Rafale, προανήγγειλε την φορολογική απαλλαγή των πτητικών και καταδυτικών επιδομάτων.

«Πρόκειται για ανακούφιση σύμφωνη με τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας. Αυτό άλλωστε διαπερνά κάθε επιλογή μας», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επένδυση στην Άμυνα σημαίνει επένδυση στους ανθρώπους που την υπηρετούν» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας συγκεκριμένα ότι «στο εξής τα πτητικά και καταδυτικά επιδόματα που αφορούν πτήσεις επιχειρήσεις αλεξιπτωτιστών, τις επιχειρήσεις των υποβρυχίων και τη ναρκαλιεία απαλλάσσονται από κάθε φόρο».

Όπως είπε, το μέτρο αυτό αφορά «πρωτίστως τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό και θα ισχύει και για τις αποζημιώσεις των στελεχών που παρέχουν αεροπορική βοήθεια με αεροπορικά μέσα».

«Είναι η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης της ελληνικής Πολιτείας για εκείνους που αγρυπνούν για να προκόβει η Ελλάδα με ειρήνη με ασφάλεια» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί